روی خط خبر

 درخواست حذف مطلب

موضوع: فناوری اطلاعات منبع: زومیت
امتیاز: 5 5

خبر "راهنمای جامع ویزای چین - زومیت" در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۳ از منبع زومیت با موضوع it-فناوری اطلاعات منتشر گردید.خبر باعنوان "راهنمای جامع ویزای چین - زومیت" از سایت فردا آنلاین در حوزه ی اخبار ایران و جهان

راهنمای جامع ویزای چین - زومیت


چین یکی از مهم‌ترین مقصدهای تجاری و گردشگری دنیا محسوب می‌شود که سفر به آن نیازمند تهیه ویزا است.

چین یکی از مهم ترین مقصدهای تجاری و گردشگری دنیا محسوب می شود که سفر به آن نیازمند تهیه ویزا است.مقاله مرتبط:چین سومین کشور بزرگ جهان است با بیش از ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت، در شرق قاره کهن آسیا قرار دارد. این کشور باستانی با وجود پیشرفت های روزافزون صنعتی و اقتصادی در عرصه جهانی، فرهنگ و آداب و رسوم خود را حفظ کرده است. از طرفی، تنوع دیدنی های چین مانند جاذبه های تاریخی و طبیعی فراوان بر جذابیت چین برای گردشگران افزوده است.اگر شما نیز قصد سفر به چین را دارید، در کجارو می توانید بهترین و ارزان ترین تورهای چین را در بازه زمانی مورد نظر خود جست وجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.البته سفر به چین نیازمند دریافت ویزا از سفارت این کشور در تهران است.ویزای چینشرح خدماتانواع ویزاویزای تجاری نوع M، ویزای تجاری نوع F، ویزای تحصیلی X1 و X2، ویزای کار (Z)، ویزای خدمه صنعت حمل و نقل (C)، ویزای روزنامه نگاری J1 و J2، ویزای ترانزیت (G)، ویزای اقامت دائم (D)، ویزای توریستی (L)، ویزای اعضای خانواده و بستگان نزدیک (Q)، ویزای استعداد های درخشان (R)، ویزای همراه (S)مراحل صدور ویزاازطریق سفارتوقت سفارتنداردمصاحبه و انگشت نگارینداردمدارک لازم برای صدور ویزاگذرنامه، عکس، دعوت نامه و...مدت زمان لازم برای صدور ویزاچهار روز کاریسفارت/ کنسولگریداردانواع ویزای چینویزای عادی چین به ۱۲ نوع تقسیم می شود؛۱) ویزای تجاری چین (M) با سه ماه اعتبار ورود به چین و یک ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین۲) ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادر می شود و اعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.۳) ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می شود.۴) ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسر متقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می شود.۵) ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می شود.۶) ویزای روزنامه نگاری (J1، J2)J1 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین و همسر همراه او و فرزندان صغیر وی صادر می شود.J2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید از چین برای پوشش خبری به طور موقت صادر می شود.۷) ویزای ترانزیت (G) برای عبور ازطریق چین به یک کشور ثالث صادر می شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.۸) اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می شود.۹) ویزای توریستی (L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده یا سایر امور شخصی صادر می شود.۱۰) ویزای اعضای خانواده و بستگان نزدیکQ1: این ویزا برای اعضای خانواده و بستگان نزدیک آن دسته از شهروندان چینی (یا دارای اقامت چین) صادر می شود که مدت اقامت آن ها در چین بیشتر از ۱۸۰ روز خواهد بود.Q2: این ویزا برای اعضای خانواده و بستگان نزدیک آن دسته از شهروندان چینی (یا دارای اقامت چین) صادر می شود که مدت اقامت آن ها در چین بیشتر از ۱۸۰ روز نخواهد بود.۱۱) ویزای استعداد های درخشان (R): این ویزا ویژه آن دسته از افراد باهوش و استعداد بالایی است که چین به حضور آن ها نیاز دارد.۱۲) ویزای همراه:S1: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می شود که اعضای خانواده یا بستگان نزدیک آن ها در چین مشغول به کار یا تحصیل هستن و مدت اقامت آن ها بیشتر از ۱۸۰ روز خواهد بود.S2: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می شود که اعضای خانواده یا بستگان نزدیک آن ها در چین مشغول به کار یا تحصیل هستن و مدت اقامت آن ها بیشتر از ۱۸۰ روز نخواهد بود.اعتبار، تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت ویزااعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین می توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ روز مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.در صورتی که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل از پایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا کند.مدارک مورد نیاز برای صدور ویزامدارک اصلی و رایج برای ویزاهای چین به شرح زیر است و ممکن است سفارت برای هر یک از انواع ویزاهای درخواستی مدارک دیگری نیز درخواست کند.اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالیتکمیل فرم درخواست ویزادو قطعه عکس رنگی؛ این عکس باید جدید، از رو به رو، در اندازه ۳۳*۴۸ میلی متر و بدون پوشش سر باشد. (یکی از عکس ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل شود.)درخواست برای ویزای خانواده: اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی یا گواهی تحصیلی دعوت کننده.درخواست برای ویزا سفر شخصی: اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.درخواست ویزا برای سفر گروه: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.مدت زمان لازم برای صدور ویزابه طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت چهار روز کاری طول می کشد. البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) دو تا سه روز کاری است.هزینه صدور ویزانوع ویزاهزینه (دلار آمریکا)هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود (انفرادی)۱۰۰هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با دوبار اجازه ورود (انفرادی)۱۵۰هزینه برای ویزاهای ۶ ماهه با اجازه ورود مکرر (انفرادی)۲۰۰هزینه برای ویزاهای ۱۲ ماهه با اجازه ورود مکرر (انفرادی)۳۰۰هزینه ویزای گروهی ۸۰سفارت چین در ایراننشانی: تهران خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه) ، روبروی آتش نشانیشماره تماس مستقیم سفارت: ۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱) و ۲۲۲۹۱۲۴۱ساعات کار سفارت چین: روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبح ها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰وب سایت سفارت: ir.chineseembassy.org کاخ توپکاپی: قصر آرزوها و اشک های امپراطور عثمانی دانستنی های جالب از برج میلاد بهترین فصل سفر به استانبول بازار تبریز از بزرگترین بازارهای مسقف جهان سفر مجازی به پاموکاله: قلعه پنبه ای در ترکیه

وب سایت فردا آنلاین یک موتور جستجوی تخصصی خبر است. تمامی اخبار بدون دخالت نیروی انسانی توسط نرم افزار جستجوگر، جمع آوری میشود و فردا آنلاین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

جدیدترین اخبار روز ایران و جهان در حوزه it-فناوری اطلاعات، نشر خبر " راهنمای جامع ویزای چین - زومیت از منبع زومیت. "

اخبار گوناگون